Street Art Tour
juni 19, 2021
Cellograffiti workshop
juni 21, 2021
 

Cans For Humanity

Datoer: Lør 26. og søn 27. juni
Tidspunkt: 1200, 1300, 1400
Varighet: 45 minutter
Møtested: Blå parkeringsplass, Brenneriveien 11
Aldersgruppe: 3-15 år (de yngste barna må ha følge av en voksen)

Hver workshop er for opptil 10 deltakere. Forhåndsregistrer deg for å sikre deg en plass eller ta sjansen på 'drop-in' (bare tilgjengelig hvis verkstedet ikke allerede er fullt)

Registrer deg her

Fargerik og morsom resirkulerings-workshop for barn!

Cans for Humanity er miljøverns-prosjektet til den meksikanske gatekunstner Algebra. Prosjektet resirkulerer tomme spraybokser, ved å gjøre dem om til kunstverk som kan bli til en gave til folk på gata.

Prosjektet begynte for flere år siden til minne om den norske graffitikunstnere Lord ForShow, som døde uventet. ForShow pleide å dekorere spraybokser med hjerter og gi dem bort som gaver "for å spre kjærlighet og vise takknemlighet", som han pleide å si.

Algebra bestemte seg for å ta opp arven, ved å videreutvikle ideen hans til et prosjekt som øker bevisstheten rundt miljøspørsmålet, og samtidig bidra til å gjøre noens dag litt bedre gjennom en vennlig handling. Så langt har Algebra blant annet arrangert workshops for å feire morsdag, Movember, Pride, valentinsdag, og mer.

Alle bokser er nummerert og merket med et stempel, og deres reise kan spores gjennom hashtaggen #cansforhumanity. På denne måten holdes ForShows minne levende, og illustrerer for de unge en enkel, men effektiv måte å "gi det videre".

Algebra er en kunstner med base i Stavanger. Hun driver flere kreative prosjekt som fremmer felles kreativitet og oppmuntrer til kunstneriske uttrykk, som også vekker bevissthet om ulike sosiale temaer. Hun har over 15 års erfaring med å undervise i kunst i ulike miljøer og undervisningssituasjoner, og behersker norsk, engelsk, spansk og tysk.

Street Art Oslo er ansvarlig arrangør, og vil avholde våre arrangementer i henhold til enhver tid gjeldende smitteverntiltak, i overensstemmelse med Oslo byråds råd og regler for offentlige arrangementer.

www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/arrangementer-pa-offentlig-sted