Cans For Humanity
juni 19, 2021
Paste-up workshop
juni 22, 2021
 

Cellograffiti-workshop med David Stenmarck


Datoer: Lør 26. og søn 27. juni
Tidspunkt: 1200, 1300, 1400, 1500, 1600
Varighet: 45 minutter
Møtested: Helgesens gate 46
Aldersgruppe: Passer for alle aldre

Hver workshop er for opptil 10 deltakere. Forhåndsregistrer deg for å sikre deg en plass eller ta sjansen på 'drop-in' (bare tilgjengelig hvis verkstedet ikke allerede er fullt)

Registrer deg her

Lær grunnleggende graffititeknikker på Oslos første cellograffiti workshop!

Løkka-lykke samarbeider med Bakeriet og David Stenmarck og er vertskap for en serie uformelle graffiti-workshops i ´drop in´ stil hvor både store og små kan få prøve seg på graffiti i Sofienbergparkens grønne omgivelser.

Cellograffiti er en utradisjonell måte å lage graffiti på, som innebærer å male motiver på en midlertidig flate bestående av plastfolie, i motsetning til en fast vegg. Som et resultat dukker det opp bilder på semi-gjennomsiktige flater, som kan skifte med seernes perspektiv.

Bakeriet og David startet sitt "cellograffiti"-prosjekt i Ås våren 2020, over et 250 meter langt skogsområde som var godt besøkt under den første perioden med lockdown. Prosessen var enkel: David installerte et lerret mellom to trær og kunstnerne kom og malte, uten fysisk kontakt mellom publikum, tilrettelegger og deltakere. Vi kan vanskelig forestille oss en bedre måte å lage offentlig kunst under pandemien, og er svært glade for å kunne gjenskape prosjektet på Grünerløkka.

David Stenmarck er en kunstner, illustratør, designer og prosjektleder med base i Ås i utkanten av Oslo. Han ble uteksaminert fra University of South Australia i 2004, og fortsatte å kombinere sin kjærlighet til graffiti, illustrasjon og all visuell kommunikasjon. Han er medstifter av Bakeriet kunstsenter i Ås og ansvarlig for mange store prosjekter, veggmalerier og kunstinstallasjoner i Oslo-regionen.

Street Art Oslo er ansvarlig arrangør, og vil avholde våre arrangementer i henhold til enhver tid gjeldende smitteverntiltak, i overensstemmelse med Oslo byråds råd og regler for offentlige arrangementer.

www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/arrangementer-pa-offentlig-sted

  • ENG
  • NOR