Løkka-Lykke bærekraftsprinsipper
juni 2, 2021
2022 Program: Street Art & Graffiti From Iran to Oslo
juni 20, 2022
 

Cellograffiti-workshop med David Stenmarck


Datoer: Lør 25. og søn 26. juni
Tidspunkt: 1200, 1300, 1400, 1500, 1600
Varighet: 45 minutter
Møtested: Sofienberg kirke, Rathkes gate 18
Aldersgruppe: Passer for alle aldre

Hver workshop er for opptil 15 deltakere. Forhåndsregistrer deg for å sikre deg en plass eller ta sjansen på 'drop-in' (bare tilgjengelig hvis verkstedet ikke allerede er fullt)

Registrer deg her

Lær grunnleggende graffititeknikker i våre cellograffiti workshops!

Løkka-lykke samarbeider med Bakeriet og David Stenmarck og er vertskap for en serie uformelle graffiti-workshops i ´drop in´ stil hvor både store og små kan få prøve seg på graffiti.

Cellograffiti er en utradisjonell måte å lage graffiti på, som innebærer å male motiver på en midlertidig flate bestående av plastfolie, i motsetning til en fast vegg. Som et resultat dukker det opp bilder på semi-gjennomsiktige flater, som kan skifte med seernes perspektiv.

David Stenmarck er en kunstner, illustratør, designer og prosjektleder med base i Ås i utkanten av Oslo. Han ble uteksaminert fra University of South Australia i 2004, og fortsatte å kombinere sin kjærlighet til graffiti, illustrasjon og all visuell kommunikasjon. Han er medstifter av Bakeriet kunstsenter i Ås og ansvarlig for mange store prosjekter, veggmalerier og kunstinstallasjoner i Oslo-regionen.