Lovers in the night kunsttrykk
september 10, 2021
Street Art & Graffiti From Iran to Oslo
juni 20, 2022
 

Vi er glade for å tilby gratis, ukentlige guidede gatekunstturer i Grünerløkka i sommer/fall 2022, takket være støtte fra bydel Grünerløkka og Legatet til minne om Jacob Aall Bonnevie.

Registrer deg for turen her.


Turen starter ved Rodeløkka kolonihager (Norges eldste kolonihager), og ender opp i Grünnerløkka. På veien dit dekkes gatekunstbevegelsens røtter, utvalgte historiske kunstverk i bydelen, samt kunstverk som er produsert som en del av festivalen - alt fra store veggmalerier til miniatyrskulpturer.

Turene holdes av enten James Finucane eller Hanne Ugelstad fra Street Art Oslo og varer i omtrent to timer.

I sin kjerne handler gatekunst om å bringe kunst ut i gatene der den er tilgjengelig for alle. Våre guidede turer gir en mulighet for både store og små til å engasjere seg i kunst i offentlige rom og oppleve de positive bivirkninger dette kan ha.

Vi håper at vi gjennom disse ekstra mulighetene for engasjement, gjort mulig takket være støtten fra Bydel Grünerløkka og Legatet til minne om Jacob Aall Bonnevie, kan bidra på en liten måte til å skape et sterkere eierskap til kunstverkene som er produsert under Løkka-lykke.

Registrer deg for turen here.