Paste-up workshop
juni 22, 2021
Løkka-Lykke zine #1 – DOXA
november 30, 2021
 

Vi er glade for å presentere gratis, ukentlige guidede gatekunstturer i Grünerløkka hele sommeren 2021, takket være støtte fra bydel Grünerløkka og Legatet til minne om Jacob Aall Bonnevie.

Turen starter ved Rodeløkka kolonihager (Norges eldste kolonihager), og ender opp i hjertet av det “alternative” Oslo, i Brenneriveien. På veien dit dekkes gatekunstbevegelsens røtter, utvalgte historiske kunstverk i bydelen, samt kunstverk som er produsert som en del av festivalen - alt fra store veggmalerier til miniatyrskulpturer.

Turene holdes av enten James Finucane eller Hanne Ugelstad fra Street Art Oslo og varer i omtrent to timer.

Turene holdes av enten James Finucane eller Hanne Ugelstad fra Street Art Oslo og varer i omtrent to timer.

I sin kjerne handler gatekunst om å bringe kunst ut i gatene der den er tilgjengelig for alle. Våre guidede turer gir en mulighet for både store og små til å engasjere seg i kunst i offentlige rom og oppleve de positive bivirkninger dette kan ha.

Vi håper at vi gjennom disse ekstra mulighetene for engasjement, gjort mulig takket være støtten fra Bydel Grünerløkka og Legatet til minne om Jacob Aall Bonnevie, kan få være med på å bidra positivt til Oslo-innbyggernes situasjon etter koronakrisen.

Registrer deg for turen here.