Cellograffiti workshop
juni 21, 2021
Guidede turer hele sommeren 2021
juli 28, 2021
 

Paste-up workshop med Hello The Mushroom

Dato: Fre 25. juni
Tidspunkt: 1200, 1400
Varighet: 90 minutter
Møtested: Strykejernet Kunstskole
Aldersgruppe: Passer for alle aldre

Hver workshop er for opptil 10 deltakere. Forhåndsregistrer deg for å sikre deg en plass eller ta sjansen på 'drop-in' (bare tilgjengelig hvis verkstedet ikke allerede er fullt)

Registrer deg her

Forvandle gamle ukeblader til kunst med dronningen av paste-up, Hello The Mushroom!

Hello The Mushroom deler noen av sine beste tips og triks for å lage fargerik og oppsiktsvekkende gatekunst ved hjelp av denne tradisjonelle teknikken.

Paste-up har helt fra 1800-tallets sirkusplakater til Shepard Fairey's beryktede Obey Giant-kampanje, vært en viktig del av ulike kunstbevegelser og subkulturer i mer enn hundre år.

Vanligvis forbereder kunstneren en paste-up hjemme eller i studio før den overføres til en vegg. I denne workshopen vil gamle blader og aviser gi inspirasjon til nye kunstverk som limes på en flat overflate, enten på midlertidige flater inne i Strykejernet eller i nærområdet.

Hello the Mushroom er en kunstner fra Lisboa, nå bosatt i Oslo. Arbeidene deres finnes på gatene og i gallerier verden over. Kunstneren er interessert i ideen om å transformere eksisterende materialer, ved å ta i bruk gjenstander som ellers ville blitt kastet eller ansett som overflødige. Kunstverkene er derfor hovedsakelig billedbasert, ved gjenbruk av trykte medier, og særpreges av kunstnerens personlige utforskning av emner som liv, død og kulturelle forventninger til kvinner, ofte på en humoristisk måte.

Street Art Oslo er ansvarlig arrangør, og vil avholde våre arrangementer i henhold til enhver tid gjeldende smitteverntiltak, i overensstemmelse med Oslo byråds råd og regler for offentlige arrangementer.

www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/arrangementer-pa-offentlig-sted